Ajankohtaista

Ajankohtaista

YKSITYISKOHDAT

Julkaistu

Yksityiskohdilla viimeistelet kylpyhuoneesi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Damixan Silhouet sarjalla teet sen helposti. Silhouet tuoteperhe on saanut kromin, matta mustan ja messingin kaveriksi harjatun kuparin ja messingin, valkoisen sekä teräksen. Mikä parasta kaikkiin sävyihin on saatavilla hanojen lisäksi kattava kylpyhuonelisävarusteiden sarja. Sisältää kaiken pyyhekoukuista WC-paperitelineisiin. Tämä luo yhtenäisen tyylin huoneeseen. Mikä on Sinun värisi?

Lue lisää

KOHTI KEVÄTTÄ

Julkaistu

Ja värien loistoa. Ainakin, mikäli katsoo Alfaluxin uutta sarjaa PASTELLI. Sarja koostuu seitsemästä, mitä herkullisemmasta, sävystä. AZZENSIO, CAMELIA, EUCALIPTO, TURCHESE, MALACHITE, DENIM, TAPAZIO, OPALE Tervetuloa myymäläämme tutustumaan tähän kauniiseen laattasarjaan.

Lue lisää

LIUKUOVIKAAPISTO – tavarat järjestykseen

Julkaistu

Liukuovikaapisto on näppärä ja siisti ratkaisu niin vaate- kuin muuhunkin säilytykseen. Varustelemalla kaapiston oikein saa siitä 100% hyödyn. Hyviä lisävarusteita, joita kaapistoon voi laittaa löytyy useita

Lue lisää

KESÄ, KÄRPÄSET JA CARAVAN

Julkaistu

Kesällä moni tutkii Suomea caravanautosta käsin. Jotta leiriytyminen olisi mukavaa on välineiden oltava kunnossa. Caravan valikoimastamme löytyy kesän ehdoton hittituote: Wecamp MARKIISIMATTO Mattoa löytyy viidessä eri koossa ja matto on kaksipuoleinen. 

Lue lisää

VÄRIÄ, VÄRIÄ ja LISÄÄ VÄRIÄ

Julkaistu

Vaikka koronavirus pysäytti  hetkeksi aikalailla koko maailman, on tehtailla suunniteltu uusia mallistoja. Yksi uutuuksista on huikeita värejä sisällään pitävä ATLAS CONCORDEN BOOST PRO Nämä ihanuudet ovat pian nähtävillä myymälässämme☺

Lue lisää

SUUNNITELMISTA TOTEUTUKSEEN

Julkaistu

Viime talvena toteutettiin asiakkaan kodinhoitohuoneen remontti suunnitelmiemme mukaan.  Nyt vuorossa on pesuhuone.  Kodinhoitohuoneessa Inkiostro Biancon Lost in the Jungle- tapetti on ihana katseen vangitsija, joten päätettiin jatkaa samalla tyylillä myös pesuhuoneessa. Mukavana väriläiskänä toimii Stella kylpyhuonekaluste.

Lue lisää